معاون سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۵۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در این استان در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش خبرکده قزوین؛ حمید رضا عزتی اظهار کرد:تولید گوشت بوقلمون استان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است.
او افزود: امسال ۳هزار و ۷۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحد های پرورش بوقلمون صنعتی استان قزوین تولید شده در حالی که سال گذشته حدود دو هزار ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی استان تولید شده بود.
عزتی ادامه داد: سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۲۸ هزار قطعه جوجه بوقلمون وارد سالن های پرورش شده است که در سال ۹۹ جوجه وارده ۲۰۴ هزار قطعه بوده است.
این مسئول استابیان درکرد: در استان قزوین ۲۸ واحد صنعتی پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت اسمی ۲۸۸ هزار در حال فعالیت هستند.
عزتی با بیان اینکه ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن سفید است، تصریح کرد: راه اندازی مجدد یکی از واحد های پرورش بوقلمون در استان با ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه ، این استان را به یکی از قطب های مهم تولید گوشت بوقلمون کشور تبدیل کرده است.
او خاطرنشان کرد: فاز اول این طرح به ظرفیت ۳۶ هزار قطعه در سال ۹۹ به بهره برداری رسیده است.
پایان پیام
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.
طراحی سایت : راستچین